Us enllaço la contra de la Vanguardia on han entrevistat Claudio Naranjo i de la que en destaco els següents fragments:

Tenim una educació perversa en els seus efectes. Els nens van perdent originalitat, llibertat...” Doncs sí, tenim un sistema educactiu que tendeix a homogeneitzar els individus a tots nivells, i en canvi evita la potenciació de les particularitats de cadascú, que al cap i a la fi és el que ens fa diferents i reforça la nostra identitat.

Educar és acompanyar en el procés de descobriment i creixement. Injectar-los coses prefabricades (prejudicis, dogmes, resposta) serveix per tenir professionals, però no bons ésser humans” Aquí queda reflectit una altre clam per a la implantació de l’educació emocional en el nostre sistema educatiu.

Bé, si teniu un moment, llegiu-la:

Obrir l’enllaç

educació