Feia uns dies enrere anunciavem la nostra iniciativa de crear un grup de dol a les Terres de l’Ebre per als pares que han perdut un fill.

Aquest passat dimecres 28 de Novembre finalment vam realitzar la primera reunió de pares la qual va ser molt profitosa i on vam tenir la participació de 10 persones que compartien una mateixa vivència però plens de sentiments diversos no molt llunyans. L’empatia que va sorgir en el grup en només una trobada enlairava un sentiment de pertinença el qual és positiu per poder continuar treballant.

Aquesta teràpia en grup s’ha pogut crear gràcies a la col·laboració amb l’empresa funerària REMSA, i la complicitat de l’EMD de Jesús.

Des d’aquí vull agraïr a tots els pares que van acudir i anunciar la pròxima trobada per al dia 20 de Desembre a l’EMD de Jesús. També convidar a tots aquells que encara no ha arribat la informació a participar-hi.