El passat dissabte vaig tenir el plaer de realitzar el curs de “Treballar Connectats “ a la hípica Equitor de Tortosa. On vaig poder explicar com ens podem comunicar amb els cavalls d’una manera diferent i establint una relació més profunda amb ells.

Des d’aquí un agraïment profund pels participants i per la gent d’Equitor.

Us deixo amb les paraules d’una de les participants que va dir el següent sobre el curs:

“Ahir vaig anar a un curs de psicologia del cavall impartit per Pere Clotet, de Temps de Cavalls per aprendre sobre aquest animal tan magnífic en la seva natura. Ha sigut una experiència fantàstica i de creixement personal ja que, aprendre a llegir el seu llenguatge i comunicar-te amb ell, observant el que ens està dient i ser conscients de nosaltres mateixos, és la clau per entrar en contacte amb l’animal “