Sóc Pere Clotet psicòleg especialitzat en teràpia emocional amb infants, adolescents i adults, amb més de 10 anys d’experiència en consulta. Considero que els trastorns psicològics són fruit d’emocions mal gestionades que acaben provocant estats d’ànim alterats com ara la depressió i l’ansietat entre altres. Per això els processos terapèutics que realitzo tenen una  vessant humanista. Així, a través d’una correcta gestió de les emocions, podem recuperar l’equilibri a les nostres vides.

Crec en un concepte holístic del ser humà i dels seus tres cossos: el físic, l’energètic i l’emocional, i per tant, qualsevol carència en el camp emocional, corporal o energètic provoca el desequilibri, les malalties i les alteracions. Des d’aquest enfoc, amb la suma de diversos tipus d’intervencions com ara tècniques psicològiques, Flors de Bach, quiromassatge o teràpies energètiques, ajudem a recuperar l’equilibri emocional, físic i energètic que constitueixen la base de la sanació.

 

El contacte amb animals ha estat una constant en la meva vida, per això vaig voler incorporar-los com a col·laboradors en els processos terapèutics. Tots els que convivim amb animals en el nostre dia a dia, sabem els múltiples efectes positius que ens aporten.

 

Des del 2012 treballo junt amb els nostres amics equins com a facilitadors dels processos psicològics dels meus pacients. Amb ells s’aconsegueixen més eficaçment millores en la capacitat d’expressar emocions, en el control de la conducta, la capacitat d’atenció, i una correcta gestió de la frustració, les pors i, en definitiva, una sana relació amb sí mateix i els altres.

La meva trajectòria com a formador s’inicià en 2011 i des de llavors he impartit sessions de coaching grupal, comunicació no verbal i educació emocional. En els darrers anys he centrat les meves formacions en l’educació emocional per a pares i professors, posant la màxima atenció en l’estat emocional de l’infant i deixant en un segon terme els continguts curriculars i els aprenentatges acadèmics.

Llicenciat en Psicologia (UOC) Núm. Col. 19.939
Postgrau en Intervenció Educativoterapèutica Assistida amb Cavalls (UB).
Certificat en Psicoterapia Assistida amb Equins (EAGALA)
Enginyer Agrícola (UPC)
Expert en doma i maneig del cavall

Altres formacions:

  • Flors de Bach.
  • Morfopsicologia.
  • Kinesiologia.
  • Quiromassatge.
  • Shiatsu.
  • Hipnosis.